Hoe werken wij?

Ons lesmateriaal bij u op school

Iedere school ontvangt in mei/juni de nieuwe NME flyer met ons (nieuwe) aanbod en de inlogcodes voor de digitale NME-Gids. Met uw inlogcode kunt u materiaal bekijken en reserveren via de NME-Gids op deze site.

Onze vrijwilligers leveren dit materiaal kosteloos bij de basisscholen in Harderwijk af, en aan het einde van de uitleenperiode halen zij het weer op. U zorgt ervoor dat het weer compleet, schoon en op tijd klaar staat op een duidelijke vaste plek in school. Laat u ons weten waar dat is? Dat voorkomt zoeken.

In de Gemeente Putten worden de materialen gehaald en gebracht bij het gemeentehuis.

Voor de basisscholen in de regio gemeentes wordt het lesmateriaal op school gebracht en hiervoor geldt een bedrag van € 15,- per uitleenperiode.

Indien materialen stuk gaan of zoekraken horen wij dat graag. Wij kunnen deze materialen dan vervangen. Indien er sprake is van kwijtraken of stukgaan anders dan slijtage kunnen wij hiervoor kosten in rekening brengen.

Gereserveerde materialen afzeggen? Dit kan kosteloos tot 7 dagen voor de uitleen via de mail. Buitenlessen kunt u tot 2 weken van te voren kosteloos afzeggen.

fiets

Wilt u eens overleggen wat er allemaal bij u op school mogelijk is?

Wij komen graag bij u langs.

Neem contact met ons op »